ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ απάντηση στην ΑΠ"ΑΞΙΑ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάρος,29/09/2010
Σήμερα 28/09/10 συναντήθηκε το Συντονιστικό της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου, για να ενημερωθεί και να συζητήσει για την συνάντηση με αντιπροσωπεία της παράταξης «Πάρος ΑΞΙΑ-Γρηγορία Πρωτολάτη».
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι την ώρα που οι 2 αντιπροσωπείες διερευνούσαν, υποτίθεται, «την δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ τους, με βασική αρχή ότι οι μόνοι κυρίαρχοι να αποφασίζουν για τον εαυτό τους και τα προβλήματα που τους απασχολούν, είναι οι ίδιοι οι πολίτες», η Παράταξη «Πάρος-ΑΞΙΑ» της Γρηγορίας Πρωτολάτη διακινούσε δελτίο, που όχι μόνο ανέτρεπε τα όσα δηλώνανε τα μέλη της στη συνάντηση αντιπροσωπειών, αλλά έφτανε μέχρι το σημείο να χρησιμοποιεί μια απλή κοινωνική συνάντηση με τον Μανώλη Γλέζο, για να εμφανίσει ότι εκείνος δήθεν μετέφερε πρόταση συνεργασίας της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου, υπονοώντας μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, την προσχώρηση στην Παράταξη της.
Θεωρούμε την ενέργεια της αυτή προσβλητική και απαξιωτική, που αποκλείει κάθε παραπέρα συνέχιση των συζητήσεων.
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου δηλώνει ότι συνεχίζει την πορεία της με στόχο την αυτόνομη κάθοδο της στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Καλούμε τις Παριανές και τους Παριανούς, υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπεια τους, να καταψηφίσουν την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τις δημοτικές παρατάξεις που την εκπροσωπούν, για το μνημόνιο, την υποταγή στην Τρόικα, την καταπάτηση των κεκτημένων στα εργασιακά και στο ασφαλιστικό, τον στραγκαλισμό του μέλλοντος του λαού μας.
Να εναντιωθούν στον «Καλλικράτη» που κρατικοποιεί την αυτοδιοίκηση, καταργεί την διοικητική και πολιτική της αυτοτέλεια και πολτοποιεί τον πολίτη οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά και υπηρετεί τον δικομματισμό.
Συμπαραταχθείτε και ενισχύστε τον Συνδυασμό της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΟΥ για να αποφασίζουν οι πολίτες για τον εαυτό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου