ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

'Έγινε πολύς λόγος για τα γραφεία των υποψηφίων δημάρχων και τα πληρωμένα παπαγαλάκια πιστά στην αποστολή τους και στον μισθό που παίρνουν άρχισαν να ρίχνουν αρκετά κιλά λάσπης προκειμένου να φανούν ότι βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις.
Δεν μας είπαν όμως πως μπορεί ένας υποψήφιος δήμαρχος ενός νέου συνδυασμού να αντιμετωπίσει τους καρεκλοκένταυρους υποψηφίους οι οποίοι στρογγυλοκάθονται στις δημόσιες καρέκλες και με έξοδα των δημοτών και των πολιτών πραγματοποιούν προεκλογική καμπάνια.
Ποιός πληρώνει τα χιλιάδες τηλέφωνα και φάξ, ποιός χρησιμοποιεί δημοτικούς και κρατικούς υπαλλήλους για προεκλογικούς σκοπούς;
Να ελεγχθούν μετά τις εκλογές τα τηλέφωνα των υπηρεσιών της Πάρου για να δουν οι Παριανοί ποιοί σέβονται τα χρήματα τους και ποιοί όχι.
Τα φωτοτυπικά μηχανήματα έχουν πάρει φωτιά και οι υπάλληλοι είναι στην υπηρεσία των προεκλογικών επιθυμιών των κρατούντων.
Και μέσα σε όλα αυτά ασκείται κριτική σ' αυτούς που θέλουν να νοικιάσουν γραφείο και να πληρώσουν από την τσέπη τους τα έξοδα της προεκλογικής τους καμπάνιας.
Καμιά φορά ο πανικός σε κάνει και ξεφεύγεις από τον έλεγχο καθώς και οι πληρωμένες υπηρεσίες από την αντικειμενική ενημέρωση, αλλά όχι μέχρι αυτό το σημείο.
Και κάτι τελευταίο, η Πάρος τρεις αντιδημάρχους θα έχει και έναν ειδικό σύμβουλο, οι εικοσιπέντε μέχρι στιγμής υποσχέσεις για τέσσερις θέσεις δεν συμβαδίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου