ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Μετά και από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης υποψηφίου Δημάρχου μεταξύ του συνδυασμού "ενότητα για το μέλλον" και των φίλων του Λ. Κοντού , εκτιμώντας και αναλύοντας τα αποτελέσματα βγαίνουν ορισμένα συμπεράσματα, τα οποία και παραθέτουμε.
α)Η ελάχιστη προσέλευση του κόσμου (εκλέκτορες) ερμηνεύεται ως αποδοκιμασία στην διαδικασία και στην φιλοσοφία της ,αλλά και στον τρόπο που αυτή απεφασίσθει και επεβλήθη.
β)Αδυναμία του Χ.Βλαχογιάννη να ελέγξει ακόμη και τους σημερινούς τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους, οι περισσότεροι των οποίων δεν προσήλθαν στην ψηφοφορία.
γ)Αδυναμία του Λ. Κοντού να μπορέσει να πείσει τουλάχιστον ένα μικρό μέρος των υποψηφίων του στις προηγούμενες εκλογές να προσέλθουν σήμερα να τον ψηφίσουν.
δ)Ότι αποφασίζετε στο σκοτάδι και εκ των υστέρων καλείσαι να το επικροτήσεις ,αποδείχθηκε ότι είναι καταδικασμένο να αποτύχει.
ε)Από την διαδικασία ο μεγάλος χαμένος είναι ο νυν Δήμαρχος, διότι ο Κοντός δεν είχε και τίποτα να χάσει, αντίθετα από την "ενότητα" που υπήρξε ένας συνδυασμός δυο νικηφόρων εκλογών.
στ)Μειώθηκε η συσπείρωση των μελών της "ενότητας" διότι βλέπουν ότι η ιστορία του Δήμου είναι πλέον χαμένη υπόθεση και πάνε για την τρίτη θέση.
ζ)Απομακρύνετε το ενδεχόμενο επίσημης στήριξης του ΠΑΣΟΚ σε ένα συνδυασμό που δεν ¨τραβάει".
η)Αποδείχθηκε ότι εκτός του ότι δεν μπορούν να πείσουν τους ήδη υπάρχοντες, δεν μπορούν να πείσουν και νέους ανθρώπους να τους πλαισιώσουν, με αποτέλεσμα μόνο δέκα κατέθεσαν υπεύθυνες δηλώσεις για αποδοχή της διακήρυξης και επιθυμία υποψηφιότητάς
θ)Το πολιτικό σκηνικό μετά την εξέλιξη αυτή αλλάζει ριζικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου