ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
΄΄Α .Μ .Ε .Σ ΝΗΡΕΑΣ΄΄
Έτος ιδρύσεως 1959 Νάουσα Πάρου
Νάουσα Πάρου 23/08/2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης της συναυλίας στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου στις 16/8 με τις Χάρις Αλεξίου & Μάρθα Φριντζήλα.
Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πάρου για την παραχώρηση του Σταδίου καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την άψογη συνεργασία σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε. Ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους με την εικόνα του Σταδίου μετά τη λήξη της Συναυλίας.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας ΕΞΠΑ Α.Ε. και ΠΕΤΡΟΣ ΖΟΥΜΗΣ ΔΑΠΕΔΟ & ΕΠΕΝΔΥΣΗ για την σημαντική οικονομική ενίσχυση, τις εταιρίες Catering Αλιπράντης και Σκανδάλης Α.Ε. για τις δωρεάν παροχές τους, τα ξενοδοχεία Porto Paros και Saint George για την δωρεάν φιλοξενία μελών του καλλιτεχνικού σχήματος, την εταιρεία Blue Star Ferries για την χορήγηση εκπτωτικών εισιτηρίων, το τουριστικό γραφείο Ανεμόμυλος για την δωρεάν παροχή μετακινήσεων, τον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ FM και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης, τα 18 καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη την Πάρο που μας βοήθησαν στην προπώληση των εισιτηρίων, τον εργολάβο Παπαδόπουλο Γιάννη και όλα τα παιδιά που εργάστηκαν αφιλοκερδώς την βραδιά της συναυλίας στο Στάδιο για την καλύτερη διεξαγωγή της.
Με τιμή για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π.ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΙΓΟΣ
Αντ’αυτών ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΑΜΙΑΣ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου