ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ.

Το να ψηφίσεις τα πιο αντιλαϊκά μέτρα στην ιστορία του Ελληνικού κράτους, κόντρα στο λαϊκά αίσθημα και την λαϊκή απαίτηση των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που ξεχύθηκαν στους δρόμους, σημαίνει ότι είσαι μακριά από αυτούς, δεν έχεις καμία επαφή με αυτό που λέγεται κοινωνία, είσαι διασφαλισμένη με τα αμύθητα πλούτη του μπαμπά (ένα μέρος από αυτά που μας λείπουν) και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το πολιτικό σου μέλλον.
Δικαίωμα σου, θα κριθείς και εσυ όπως και ο πατέρας σου από την Ελληνική ιστορία.
Αλλά να προσπαθείς να διαλύσεις μια πολιτική παράταξη επειδή ο λαός της δεν σε επέλεξε για αρχηγό, αυτό είναι ανέντιμο και ανήθικο. Οι εντολές υπάρχουν από καιρό, η πολιτική στάση έχει χαραχθεί και αυτό το γνωρίζουν στην Νέα Δημοκρατία από καιρό. Όλα τα τσιράκια , αποτυχημένοι πολιτικάντηδες στις τοπικές κοινωνίες θα προσπαθήσουν να επιφέρουν πλήγμα στις δημοτικές εκλογές στα ψηφοδέλτια που θα έχουν γαλάζιο χρώμα, ενισχύοντας τα πράσινα ψηφοδέλτια, προκειμένου να πληγεί ο Σαμαράς και να είναι ο μεγάλος χαμένος των εκλογών.
Το σενάριο αυτό το βλέπουμε και στην δική μας μικρή κοινωνία.Είναι άραγε τυχαίο; Όσοι έχασαν την κοινωνική στήριξη και ενεφανίσθησαν κατώτεροι των περιστάσεων προσπαθούν να διασωθούν πολιτικά στο όνομα της συναίνεσης (από ποιόν ζητήθηκε) στηρίζονΠροσθήκη  εικόναςτας τα πράσινα ψηφοδέλτια, προσποιούμενοι ότι έχουν αχρωματοψία.
Και αυτοί όμως στο τέλος θα έχουν το τέλος της μέντορας τους και θα καταλήξουν στην πολιτική απομόνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου