ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ..."ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ"


Έγινε την Κυριακή το πρωί και ο απολογισμός πεπραγμένων του δήμου και έτσι τελειώσαμε από αυτά και καιρός είναι να πούμε και κάτι για το μέλλον του νησιού στον κόσμο, γιατί όλο για το τι κάναμε (εάν κάναμε) φλυαρούμε.
Aπορεί κανείς τι μπορεί να είπαν τρεις ώρες σε ένα απολογισμό μιας δημοτικής αρχής που δεν φημίζεται για την αποτελεσματικότητα της και την δραστηριότητα της.
Τρεις ώρες και το κυβερνητικό έργο να έλεγαν θα είχαν τελειώσει.
Για να λέμε όμως και τα θετικά, η παρουσία του Δημάρχου ήταν αξιοπρεπής και απέφυγε τις κακοτοπιές και τις προκλήσεις.
Μας ξενέρωσε εκείνο το χαζό βίντεο που έγινε αιτία να κάνει κοιλιά η εκδήλωση,αλλά μας αποζημίωσε η "απρόσμενη" παρουσία του πρώην δημάρχου και νυν υπουργού Γιάννη Ραγκούση. Απρόσμενη βέβαια για τους πολλούς, γιατί οι λίγοι το ήξεραν και έπεσε την κατάλληλη στιγμή το τηλεφώνημα για την έλευση. Όσο και εάν προσπάθησαν να παρουσιαστεί έκπληξη δεν έπεισε και φάνηκε σαν πρόχειρη σκηνοθεσία. Ανάμεικτα τα συναισθήματα με την "απρόσμενη"παρουσία, άλλοι (οι περισσότεροι) χειροκρότησαν ,μερικοί (λίγοι) που κλείνουν προς τα αριστερά δυσαρεστήθηκαν και δυο-τρείς αποχώρησαν και κάποιοι κατάπινα την γλώσσα τους και ζωγράφισαν ένα χαμόγελο αμηχανίας προσμένοντας μάταια μια κίνηση αβροφροσύνης .
Σημασία έχει ότι το μήνυμα ελήφθη από εχθρούς και φίλους και ας κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι.
Τώρα από κόσμο, όχι αυτό που ανέμεναν οι διοργανωτές μια από τα ίδια άντε καμιά εικοσαριά περισσότερους.Εάν κανείς υπολογίσει και σχεδόν όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους ,σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και τους παρατρεχάμενους -σωματοφύλακες, τότε ίσως να είμαστε και μείον.
Εκείνες τις ερωτήσεις-παρεμβάσεις γιατί έγιναν, δεν το κατάλαβα,αλλά καλύτερα εάν κάποιος δεν έχει να πει κάτι να σιωπά και όχι να λέει ασυναρτησίες.
Όσο αφορά την προσπάθεια της Επάρχου να βγει με κόκκινο, μάλλον απέτυχε γιατί ο "βλάχος" ήταν διαβασμένος και το περίμενε.
Ακούστηκε ότι ο Δήμαρχος είναι Έλληνας της διασποράς, αυτό δεν ισχύει, από την Καλαμπάκα είναι και ούτε ο παππούς του ούτε ο πατέρας του έκαναν εξορία, όσο για τους κατακριτές του όσο αφορά τα Ελληνικά του, τους διαβεβαιώνουμε ότι είναι πολύ καλά, λίγο στην προφορά τα χαλάει.
Και τώρα που τελείωσαν τα πανηγύρια ας σοβαρευτούμε και να δούμε τι κάνουμε , γιατί μας περιμέμουν δύσκολες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου