ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τρίτη, 4 Μαΐου 2010


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο και πρόκληση για όλους τους πολίτες αυτού του τόπου το γεγονός ότι η κυβέρνηση κατ’ απαίτηση των παγκόσμιων τοκογλύφων και κερδοσκόπων, αφαιρεί πόρους από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και τους παραχωρεί στους οικονομικούς επιβήτορες της χώρας
Η μάχη αρχίζει ΤΩΡΑ
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Μας αφαιμάσσουν τον ιδρώτα μας και προσφέρουν χαριστικά 10 δισ. ευρώ στις τράπεζες, από τα 120 δισ. ευρώ της τοκογλυφικής χρηματοδότησης της χώρας και μάλιστα την ώρα, που τα κέρδη των τραπεζών συνεχίζουν να καλπάζουν μέσα στην κρίση!
Τα 10 αυτά δισ. ευρώ έρχονται να προστεθούν στα 17 δισ. ευρώ, που έδωσε φέτος η κυβέρνηση στις τράπεζες και στα 11 δισ. ευρώ, τα οποία προσέφερε στο τραπεζικό κεφάλαιο η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.
Μας κοροϊδεύουν
Το συμπέρασμα είναι ότι Λεφτά υπάρχουν! Και με αυτά τα χρήματα το τραπεζικό κεφάλαιο κάνει «πάρτι» πάνω στα κοινωνικά και εργασιακά ερείπια του τόπου μας, πάνω στην αξιοπρέπεια μας.
Ο Σ.ΙΔ.Υ.Π.Α. πιστεύοντας ότι η απεργιακές κινητοποιήσεις είναι αποτέλεσμα διεργασιών στην κοινωνία και όχι βαλβίδες εκτόνωσης ξεκινάει σειρά εκδηλώσεων με προβολές ενημερωτικών ταινιών και ντοκιμαντέρ καθώς και συζητήσεις γύρω από την κρίση. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Ο συνδικαλισμός δεν μπορεί να έχει μπροστά «λογικές» με εισόδημα 120.000 ευρώ το έτος και εκτονωτικές απεργίες .
Καλούμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις. Καλούμε τον Εμπορικό Σύλλογο και τους μικροεπαγγελματίες σε συστράτευση. Ο ιδιωτικός τομέας είναι η μοναδική πηγή πλούτου στη χώρα.
Σε αυτόν στοχεύουν. Στη συρρίκνωση του 45% που αντιστοιχεί στη συμμετοχή των μικρομεσαίων στο ΑΕΠ στο 4% που είναι το αντίστοιχο της Γερμανίας.
Ενωμένοι θα ανατρέψουμε την λαίλαπα των ΔυΝαΤων.
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
Πάρος 4/5/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου