ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

Βλέπουμε,διαβάζουμε καθημερινά τόσα και τόσα δυσάρεστα που θα κάνουν την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας εφιαλτική και μένουμε αδρανείς και απαθείς θεατές των εξελίξεων. Σε λίγο η εργασία θα είναι πολυτέλεια, η διασκέδαση όνειρο, η απόκτηση στέγης αδύνατη και η καθημερινότητα μας μίζερη και υποβαθμισμένη.
Πολλά επαγγέλματα εδώ στο νησί μας θα υποστούν τεράστια κρίση, οι ασχολούμενοι με τις οικοδομικές εργασίες , οι μηχανικοί, οι δικηγόροι με τα συμβόλαια, οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό και γενικά όλοι θα νοιώσουμε την κρίση τώρα πλέον βαθιά στο πετσί μας, χωρίς ορίζοντα ελπίδας. Οι περιουσίες μας κινδυνεύουν να χάσουν την αξία τους με την εφαρμογή του νέου χωροταξικού, που λίγοι έχουν καταλάβει και οι τοπικοί άρχοντες είναι υπερήφανοι για το επίτευγμα τους .Και τόσα άλλα μύρια θα ακολουθήσουν σε βάρος μας.
Και εμείς παρακολουθούμε απαθείς τις εξελίξεις, δεν συμμετέχουμε ούτε στα τοπικά θέματα που έχουν άμεσες επιπτώσεις στην ζωή μας, αδιαφορούμε για τις ενέργειες των τοπικών αρχόντων και έχουμε εναποθέσει το μέλλον μας στην τύχη και στο αυτόματο πιλότο που οδηγεί το νησί στην χαμηλή πτήση. Εως πότε όμως; τα καύσιμα τελειώνουν, η πτήση δεν μπορεί να συνεχιστεί με άδειες δεξαμενές, ο αυτόματος απενεργοποιείται και η πτώση είναι αναπόφευκτη. Οι φωνές ακούγονται όλο και πιο απελπισμένες και δυνατές "ζητείται πιλότος επειγόντως" κάποιος να πιάσει το πηδάλιο και να μας σώσει από την πτώση.
Αυτοί που δήλωναν μέχρι τώρα έμπειροι πιλότοι, αποδείχθηκαν ερασιτέχνες και εγκατέλειψαν το σκάφος στην τύχη του και ιδού τα αποτελέσματα.
Εμπρός λοιπόν να φωνάξουμε μαζί δυνατά "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΙΛΟΤΟΣ", φθάνουν οι ερασιτεχνισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου