ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ...ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.

Την επιθυμία της να συνεχίσει την πολιτική σταδιοδρομία της, από τη θέση της δημάρχου, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί σε συγκέντρωση πολιτών που είχαν προσκληθεί από το Επαρχείο, η Έπαρχος Γρηγορία Πρωτολάτη.
Η κα Πρωτολάτη εξέφρασε στους παρευρισκόμενους ότι επιθυμεί να διαθέσει την εμπειρία της και την επιστημονική της κατάρτιση στην διάθεση της Πάρου με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο και τη ανάπτυξη. Βέβαια εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η κα Έπαρχος αρκέστηκε μόνο στην επιθυμία και δεν προχώρησε σε ανακοίνωση ίδρυσης συνδυασμού, με όνομα και στελέχη, τουλάχιστον έτσι συνηθίζεται όταν κάποιος ανακοινώνει καθαρά υποψηφιότητα. Αυτό που πολλοί προσπάθησαν, ήταν να διακρίνουν μεταξύ των προσκεκλημένων, κάποιους που θα αποτελέσουν τον κορμό αυτής της επιθυμίας, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό και προβληματισμό.
Η παρουσία του κόσμου ήταν καλή άν και πιστεύουμε ότι οι διοργανωτές θα περίμεναν μεγαλύτερη και οι επικριτές, μικρότερη. Το μεγαλύτερο πασοστό του κόσμου ήταν από την Παροικιά, ελάχιστοι από Νάουσα και χωριά.
Υπάρχει και ένα θέμα δεοντολογίας που πραγματικά δεν πιστεύαμε ότι δεν θα το ελάμβαναν οι διοργανωτές υπόψιν τους, αναφερόμαστε στο πως σε μια εκδήλωση που έχει οργανωθεί από το Επαρχείο, με έξοδα του Επαρχείου, με προσκλήσεις του Επαρχείου και με θεματολογία καθαρά θεσμική "απολογισμός", χρησιμοποιείται για να ανακοινωθούν προσωπικές πολιτικές επιθυμίες. Πιστεύουμε σε μια περίοδο που όλοι καλούμαστε να πληρώσουμε και το ευρύτερο Δημόσιο προσπαθεί να περικόψει ότι είναι δυνατόν, κάποιοι να σπαταλούν χρήματα, δεν τους τιμά. Και για να μην είμαστε άδικοι τα γράφουμε αυτά επειδή είδαμε τις προσκλήσεις που ήταν του Επαρχείου και χρεώθηκαν υπηρεσιακά, εάν έχει γίνει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε(εάν δηλαδή έχουν πληρωθεί από ιδιωτικά χρήματα η αίθουσα,οι προσκλήσεις κ.α), τότε θα ζητήσουμε άμεσα συγνώμη και θα επανορθώσουμε
Όσο αφορά τον απόηχο της εκδήλωσης, αυτή δημιούργησε προβληματισμό και εκνευρισμό σε στελέχη της ενότητας για το μέλλον, τον οποίο δεν τον έκρυβαν σε μεταξύ τους συζητήσεις. Ακόμη πολλά από αυτά τα στελέχη μέρες τώρα προσπαθούσαν να πείσουν κομματικούς τους φίλους να μην παρευρεθούν στην εκδήλωση.
Προβληματισμό έχει δημιουργήσει και στην κλινικά νεκρή κίνηση πολιτών που προσπαθεί με μηχανικά μέσα να διατηρηθεί στη ζωή και η οποία έχει τώρα την δική της μάζωξη στον αρχίλοχο, που πρέπει να αποδείξει την παρουσία την και να προσπαθήσει για την πολιτική επιβίωση ορισμένων εκ των μελών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου