ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ.

Κάποιοι άνθρωποι για να πετύχουν το στόχο τους χρησιμοποιούν το γνωστό "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", αποδεικνύοντας με τις πράξεις τους ότι διακατέχονται από μια αστείρευτη μεγαλομανία και υστεροβουλία και ότι δεν θα διστάσουν να πουλήσουν τα πάντα και τους πάντες για να ικανοποιήσουν την υστεροφημία τους. Έτσι λοιπόν κάποιοι κολοσσοί της τοπικής πολιτικής ζωής, που νομίζουν και έχουν την απαίτηση ο κόσμος να γυρίζει γύρω από αυτούς, διότι αποτελούν την σύγχρονη νομενκλατούρα της κοινωνίας μας, σκέφθηκαν να διοργανώσουν μια προσωπική φιέστα για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο νησί.
Η φιέστα αυτή έπρεπε να περιέχει λίγο από όλα όπως τα σουβλάκια, γιαυτό το λόγο λοιπόν αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν και σύμβολα της αριστεράς που είναι ακόμη ζωντανά παραδείγματα για όλους μας και ειδικά για τους νέους μας. Επίσης η φιέστα θα περιέχει και ολίγον κολλητό από πλευράσ Νέας Δημοκρατίας σχετικό με τοπική αυτοδιοίκηση και ένα γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Η όλη οργάνωση θέλει να δείξει υπερκομματικότητα, αλλά στην ουσία δείχνει την πραγματική κατάσταση που έχει περιέλθει ο εμπνευστής δηλαδή την πλήρη εγκεφαλική και ιδεολογική σύνγχηση.
Λίγη υπομονή να έχετε και θα δείτε την "φανταστική" ιστορία μου να γίνεται πραγματικότητα. Και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμέμος, αλλά και θα καταλάβουν και μερικοί/μερικές που πίστεψαν τα μεγάλα λόγια , ότι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"και στην προκειμένη περίπτωση αυτοί είναι τα "μέσα"που χρησιμοποιούνται χωρίς να το καταλαβαίνουν για την εξόφληση πολιτικών γραμματίων αλλά και χρηματικών επιταγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου