ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

Το χαστούκι της Τζούλιας

Εάν κάποιος ξαφνικά δεχθεί μια γροθιά στο πρόσωπο θα νιώσει πόνο και ίσως να ακολουθήσει και ζάλη, αν πρόκειται για μία «γεμάτη» γροθιά.
Όταν όμως δεχθεί ένα ξαφνικό χαστούκι, ο πόνος μπορεί να είναι μεν μικρότερος, αλλά θα τον κάνει να νιώσει ένα στιγμιαίο πάγωμα, μια σαστιμάρα θα την έλεγα.
Με ένα τέτοιο σάστισμα υποδέχθηκε και η χώρα ολόκληρη το επίμαχο dvd της Τζούλιας που πρόσφατα κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Και σάστισαν όλοι γιατί το dvd αυτό ήταν το εξευτελιστικό χαστούκι της Τζούλιας, που προσγειώθηκε ηχηρά σε πολλά μάγουλα.
Χαστουκισμένο το κύκλωμα των καλλιστείων- modelling-μανατζαραίων που ψαρεύουν κοριτσάκια με μειωμένες ηθικές αναστολές για να τα εκμεταλλευτούν οικονομικά οδηγώντας τα σε άλλους δρόμους.
Σαστισμένη η ελληνική showbiz (εδώ γελάνε) καθώς και......
.η ελληνική τηλεόραση.
Γιατί σαστίζετε κύριοι? Εσείς δεν δημιουργήσατε την Τζούλια? Εσείς δεν την αναθρέψατε? Εσείς δεν στέλνατε κάμερες και φωτογράφους στα club για να σας δείξει το βρακάκι της καθισμένη στον καναπέ?Sex δεν θέλατε να πουλήσετε? Πάρτε το λοιπόν στην πιο ατόφια μορφή του.
Χαστουκισμένες και οι εκπομπές τύπου Next top model,που βάζουν 18χρονα κοριτσάκια να εξευτελίζονται ποζάροντας γυμνά σε ένα σκηνικό σύγχρονης ζωοπανήγυρης, μιλώντας συνεχώς για το πώς πρέπει να λανσάρουν τα κορίτσια τον εαυτό τους για να βγάλουν πολύ χρήμα στα λίγα χρόνια που διαρκεί η καριέρα του μοντέλου.
Έτσι βγαίνει το πολύ χρήμα σε λίγο χρόνο κύριοι. Την απάντηση σας την έδωσε η Τζούλια και ήταν αποστομωτική.
Χαστουκισμένη όμως και η οικογένεια της Τζούλιας. Αυτοί που αντί να προσπαθήσουν να δώσουν στην κόρη τους στέρεες βάσεις, την έσερναν σαν εμπόρευμα από τα δέκα της χρόνια στα διάφορα πρακτορεία μοντέλων.
Τζούλια τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια. Με ένα dvd αφαίρεσες το χρυσό περιτύλιγμα από ένα σάπιο σύστημα.
Τώρα μπορείς να βγάλεις και τη γλώσσα σου περιπαικτικά προς όλους.
Άλλωστε στην μεγαλύτερη σου αρπαχτή τους άφησες όλους στην απ’έξω
.
(πηγή Ελληνικο καφενειο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου