ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

Τελείωσε η δημοσκόπηση που είχαμε αναρτήσει με το ερώτημα "ποιον θεωρείται ως καταλληλότερο για επικεφαλής στην "ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ".
Τα αποτελέσματα ήταν ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ 73 ψήφοι (42%),ΠΡΩΤΟΛΑΤΗ 80 ψήφοι (46%) και άλλος 19 ψήφοι (11%). Πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι δημοσκοπήσεις που γίνονται μέσω του διαδικτύου, δεν έχουν καμία επιστημονική αποδοχή και δεν μπορούν να θεωρηθούν τελείως αξιόπιστες. Μπορούν όμως να καταγράψουν τάσεις και προτιμήσεις των τοπικών κοινωνιών εάν δεν υπάρχουν σκόπιμες παρεμβάσεις και προσπάθεια απαξίωση τους.Έχουμε δει και στο παρελθόν ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις σε σελίδες του νησιού μας, αλλά αμφισβήτηση δεν ακούσαμε από κανέναν, μάλλον η κριτική και η αμφισβήτηση έγινε εξαιτίας του θέματος και των ονομάτων, παρόλα αυτά η παρέμβαση υπέρ του ενός ή του άλλου δεν έλειψε, καλές είναι και οι εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου