ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ "ΧΑΧΟΛΩΝ".

Οι δύο δημοτικές παρατάξεις που έκαναν τις συσκέψεις τους αυτές τις ημέρες, εξέδωσαν ανακοινώσεις νομίζοντας ότι απευθύνονται σε ένα κοινό "ιθαγενών"ή "χαχόλων", που είναι έτοιμο να καταπιεί οτιδήποτε έτοιματζίδικο του σερβίρουν.Διαφορετικά δεν εξηγείται η απόκρυψη από τον κόσμο των πραγματικών περιστατικών και των διαλόγων που προέκυψαν σε αυτές τις συναντήσεις. Συγκεκριμμένα η "ενότητα για το μέλλον" αποκρύπτει από τον Παριανό λαό τις διαφωνίες και την άρνηση του μισού σχεδόν ψηφοδελτίου να είναι ξανά υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές.
Αποκρύπτει και δεν αναφέρει πουθενά εάν ο δημοτικός σύμβουλος Ε.Ακάλεστος παρευρέθη στην συνάντηση, τι είπε, γιατί αντέδρασε και εάν αποχώρησε από τον συνδυασμό.
Δεν μας είπαν πουθενά για τις φωνές διαμαρτυρίας που ακούστηκαν από πολλούς για την στασιμότητα των έργων, την απραξία και την ανικανότητα για διοίκηση την τελευταία τετραετία.
Προσπάθησαν να παρουσιάσουν το έργο 2002-2006 ως έργο της σημερινής δημοτικής αρχής ,λησμονώντας όμως να αναφέρουν ότι τότε ο Δήμαρχος ήταν άλλος και η εικόνα του Δημου διαφορετική.
Καμμία αναφορά δεν κάνουν για την τετραετία 2006-2010, που αυτοί είχαν την ευθύνη του Δήμου.
Το μόνο που προσπάθησαν να μας περάσουν είναι ότι ο Βλαχογιάννης πρέπει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος και εάν χρειαστεί για να το πετύχουν αυτό θα προχωρήσουν και σε συνεργασία με άλλα πρόσωπα και όχι παρατάξεις , όχι για το καλό του νησιού, αλλά για την επίτευξη του σκοπού, δηλαδή να είναι δήμαρχος ο Βλαχογιάννης , ο οποίος έχει μοιράσει από τώρα όπως φαίνεται τις θεσούλες και στους δικούς του αλλά και στους συνεργαζόμενους.
Όσο αφορά την άλλη δημοτική παράταξη την ΕΔΚΠΠ, αυτή ξεπέρασε και τα όρια της απλής λογικής, περιορίζοντας την ανακοίνωση σε μια γενικόλογη αναφορά στην προσφορά της παρατάξης!!!στα δημοτικά δρώμενα.
Μας ανέφεραν ποιοι συμμετείχαν, αλλά δεν μας είπαν τα τρία τέσσερα άτομα με ποια ιδιότητα ήταν εκεί; Δεν μας είπαν ότι ο Κώστας Μπιζάς τους δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα ξανασυμετέχει σε καμιά διαδικασία, δεν μας είπαν ότι ο Πούλιος τους τα έχωσε χοντρά και τους είπε ότι δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα, προκαλώντας την αντίδραση του Κωβαίου, ο οποίος απεχώρησε για πάνω από μία ώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Δεν μας είπαν ότι ο Βεντουρής είπε ότι θα στηρίξει όποιον προτείνει η νέα Δημοκρατία και μόνο, δεν μας είπαν ότι ο πρόεδρος της κίνησης Ν.Τριβυζάς τους κατηγόρησε για πλήρη αδράνεια και σύμπλευση με την δημοτική αρχή, δεν μας είπαν ότι κανένας δεν έκανε λόγο για ενιαίο ψηφοδέλτιο και επίσης ο επικεφαλής της κίνησης δεν τους είπε, τους απέκρυψε ότι δύο ώρες πρίν είχε δώσει συνέντευξη σε κυκλαδική εφημερίδα και ξεκάθαρα τάχθηκε υπέρ του ενιαίου ψηφοδελτίου και μάλιστα δηλώνοντας, ότι θα αγωνισθεί μέχρι το τέλος για να πετύχει αυτό τον σκοπό.
Ποιός εξαπάτησε ποιόν λοιπόν, ποιοί εξαπατούν τον Παριανό λαό αφού δεν λένε όλη τη αλήθεια ούτε στα ίδια τους τα στελέχη;
Ποιούς καλείται να εμπιστευθεί για το μέλλον του νησιού ο κόσμος της Πάρου; αυτούς που αγωνίζονται να διασώσουν τις καρέκλες τους;
Να μας πουν ανοιχτά και οι δύο παρατάξεις, τι έκαναν τέσσερα χρόνια για την Πάρο εκτός από απλή διαχείριση της καθημερινότητας.
Ας μας πει η αντιπολίτευση πότε σήκωσε την φωνή της οργανωμένα, ενάντια στην απραξία της συμπολίτευσης.
Πότε πρότεινε ένα έργο υποδομής για το νησί;
Φτάνει λοιπόν η κοροϊδία. Εάν υπάρχουν μυστικές συμφωνίες πείτε την αλήθεια στον κόσμο, αλλιώς κινδυνεύεται να μείνετε στην ιστορία του νησιού σαν την ποιο αναποτελεσματική συμπολίτευση και αντιπολίτευση που πέρασε μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου