ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Σε ένα πραγματικό χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων έχει μετατραπεί τελικά ο πολιτικός πολιτισμός που όλοι προβάλουν αλλά κανένας δεν τηρεί.
Συνεντεύξεις ραδιοφωνικές, έντυπες ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, ηλεκτρονικές δηλώσεις, αναρτήσεις σε σελίδες του διαδικτύου και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κάποιος ως μέσο προβολής, το βλέπουμε στην καθημερινότητα μας.
Κανείς βέβαια δεν είναι υπέρ της σιωπής και της αποχής από τα ΜΜΕ, αλλά τουλάχιστον η παρουσία κάποιων σε αυτά να έχει κάτι να προσφέρει σε εμάς τους άμοιρους πολίτες αυτού του νησιού. Να ακούσουμε κάποιες εποικοδομητικές προτάσεις, κάποιες ιδέες, έναν προγραμματισμό για το αύριο και όχι να βγάζει ο κάθε ένας τα εσώψυχα του, τις αδυναμίες του, να στηρίζει τα μικροσυμφέροντα τα δικά του ή των κολλητών του.
Έλεος πια, φτάνει το νησί πάει από το κακό στο χειρότερο, μας έρχονται μαύρες ημέρες για όλους και εσείς δίνετε μάχη για την καρέκλα. Από αυτήν την κατάσταση που έχετε δημιουργήσει, να είστε σίγουροι ότι ο μεγάλος χαμένος θα είναι ο Παριανός κόσμος που αποφασίζετε γι αυτόν χωρίς αυτόν, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα σας εκδικηθεί όλους και θα σας γελοιοποιήσει με την κρίση του και τότε θα καταλάβετε το μεγάλο λάθος που κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου