ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΙ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

Αλλάζει το τοπικό πολιτικό σκηνικό με την ανακοίνωση πολύ σύντομα(μάλλον αύριο)και νέας υποψηφιότητας για τον Δήμο Πάρου.
Πρόκειται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Επάρχου Πάρου κας Γρηγορίας Πρωτολάτη.
Η απόφαση της κας Πρωτολάτη θα γίνει πρώτα γνωστή από εβδομαδιαίο έντυπο μέσο, φιλικά προσκείμενο σε αυτήν.Το γεγονός αυτό είναι φυσική εξέλιξη των όσων μέχρι σήμερα έχουν συμβεί και ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση Βλαχογιάννη για την κάθοδο του στις εκλογές "αδειάζοντας" ουσιαστικά την μέχρι χθές πολιτική του σύντροφο.
Οι επόμενες μέρες θα έχουν πολλές εκπλήξεις γύρω από τα τοπικά θέματα, καθώς αναμένονται και οι κινήσεις του Ηλία Κουντρομιχάλη, ο οποίος προτιμάει να αφήσει να καθίσει η σκόνη από τις πρόσφατες ανακοινώσεις.
Ενδιαφέρον θα έχουν και οι θέσεις των πολιτικών κομμάτων, τα οποία μπορεί να μην ορίσουν κομματικούς υποψηφίους, αλλά θα στηρίξουν υποψηφιότητες αποδεκτές από την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου