ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΞΥΠΝΗΣΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή τα δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με τις δηλώσεις του επικεφαλής της Ε.Δ.Κ.Π.Π και μέλους της ΝΟΔΕ Κυκλάδων κ.Λοίζου Κοντού που αναφερόνταν στην ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ για τις προσεχείς εκλογές, η Δημοτική Τ.Ε της ΝΔ ανακοινώνει τα παρακάτω.
Ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ στο νομό Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης τόνισε στην ομιλία του κατά την κοπή της πίτας ότι, "η Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα έχει δική της αυτοδιοικητική πρόταση, αποδεκτή από την κοινωνία, ενώ πρέπει να δοθεί τέλος στα σενάρια εκ του πονηρού για ενιαίο ψηφοδέλτιο, διότι ο κόσμος μας δεν πέφτει σε αυτήν την παγίδα". Η παραπάνω δήλωση του βουλευτή μας πιστεύουμε ότι αντανακλά πλήρως τις απόψεις του αρχηγού μας Αντώνη Σαμαρά, αλλά και της Τ.Ε .
Κατά την άποψη μας το μεγαλύτερο μέρος των 800.000 μελών και φίλων του κόμματος που ψήφισαν στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές, δεν επιθυμούν να γίνει το κόμμα ουραγός κανενός .
Η ΝΔ σαν ζωντανός πολιτικός οργανισμός δικαιούται, αλλά και έχει την υποχρέωση να συμμετάσχει στις τοπικές διεργασίες και να στηρίξει πρόταση αποδεκτή από την κοινωνία. Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι κανείς μας δεν έχει το προβάδισμα, όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τις συμπεριφορές μας. Άλλωστε ουδείς ορίστηκε εκφραστής των θέσεων του αρχηγού μας Αντώνη Σαμαρά και το κόμμα στην Πάρο και την Αντίπαρο εκπροσωπείται από τη Τ.Ε. Η ενότητα και το τέλος στην εσωστρέφεια που απαίτησαν οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της 29ης Νοεμβρίου, πρέπει να γίνουν αποδεκτά από όλους.
Όσο αφορά τις τοπικές δημοτικές εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει την αυτοδιοικητική πρόταση, χωρίς να αποκλείει συνεργασίες, που θα πείσει τον Παριανό κόσμο ότι θα βγάλει το νησί από την αδράνεια και απραξία της σημερινής Δημοτικής Παράταξης.
Με την ευκαιρία των παραπάνω η Τ.Ε της ΝΔ ανοίγει το θέμα των Δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου του 2010 και καλεί όλα τα μέλη της, τους φίλους της αλλά και κάθε ενεργό πολίτη των νησιών μας, να καταθέσει τις απόψεις του και τις γόνιμες προτάσεις του.
Ο Πρόεδρος Χαρ.Μαλινδρέτος Η Γραμματέας Κυριακή Μπιζά-Τσώλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου