ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ.

Μετά τα όσα συνέβησαν και είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, τα οποία έβαλαν φωτιά στο τοπικό πολιτικό σκηνικό, έχει αρχίσει μια άνευ προηγουμένου παραφιλολογία γύρω από τις μελλοντικές εξελίξεις.
Ας δούμε τα πράγματα με την σειρά.
Έχουμε πρώτα την ανακοίνωση της "ενότητας για το μέλλον", η οποία προσπάθησε να προκαταλάβει οποιαδήποτε άλλη ενδοπαραταξιακή κίνηση και να δημιουργήσει μια τετελεσμένη κατάσταση, ώστε να παγιωθεί η υποψηφιότητα Βλαχογιάννη.
Αυτή η κίνηση είχε όμως κάθε άλλο παρά το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού όλοι είδαμε την ανοιχτή σύγκρουση πλέον της μέχρι χθές πολιτικής συντρόφου του κου Βλαχογιάννη, Γρηγορίας Πρωτολάτη, η οποία σύγκρουση δημοσιοποιήθηκε μέσω εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία μέχρι πρότινος κρατούσαν λεπτές ισορροπίες μεταξύ των δύο προσώπων, αλλά τώρα παίρνουν καθαρή θέση υπέρ της Επάρχου, θεωρώντας τον Δήμαρχο ως πολιτικά ανέντιμο.
Αυτή η εξέλιξη έχει αντίκτυπο και στην ΕΔΚΠΠ, μέλη της οποίας είναι έτοιμα να προσχωρήσουν στο άρμα Βλαχογιάννη προκειμένου επιπλεύσουν πολιτικά και κοινωνικά στο νησί. Ειναι δύσκολο όταν μια παράταξη φυλλορροεί από τα ίδια της τα στελέχη, να βρίσκεται μια άλλη παράταξη, στελέχη της οποίας να προσπαθούν να δώσουν σανίδα σωτηρίας προκειμένου να την διασώσουν, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει ένα μεγάλο τίποτα στην Πάρο. Αυτό πλέον είναι πολιτική ανεντιμότητα, ή συμφωνία κάτω από το τραπέζι με προσωπικά και μόνο οφέλη.
Το σχέδιο τους είναι πλέον δύσκολο να πετύχει και θα φανεί ότι αυτά που σκέπτονται είναι μόνο αποτέλεσμα προσωπικής συναλλαγής, γι'αυτό έχουν αρχίσει την τακτική του παπαγαλίσματος διαδίδοντας δεξιά και αριστερά ότι υπάρχουν μυστικές συμφωνίες των πολιτικών τους αντιπάλων με άλλες παρατάξεις.
Συγκεκριμένα ένας από τους πρωταγωνιστές αυτού του σχεδίου έχει αρχίσει και τηλεφωνεί σε στελέχη και προσπαθεί να τους πείσει ότι ο Κουντρομιχάλης τα έχει "βρει" με την Γρηγορία ή και με τον Βλαχογιάννη ή το αντίθετο ότι η Γρηγορία τα έχει βρει με τον Κουντρομιχάλη. Και όλα αυτά βάση ενός σχεδίου το οποίο έχει εκπονηθεί στην Αγία Άννα και όρισε σαν εκτελεστές τους γνωστούς τοπικούς πολιτικούς τσάτσους.
Υπάρχουν κάποιες λέξεις και αρχές και κάποιες παραταξιακές συνειδήσεις, που για κάποιους είναι άγνωστες και πάνω από όλα άγνωστη είναι η λέξη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, την οποία οι Νενέκοι του νησιούμας δεν είχαν ποτέ ούτε πρόκειται να αποκτήσουν.
Άνθρωποι χωρίς συνείδηση, αξιοπρέπεια και πολιτική εντιμότητα, αυτοί είναι δοξάστε τους και ψηφίστε τους ώστε αύριο να πάρουν την τύχη του νησιού στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου