ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ...ΕΛΑ...ΝΑ ΔΕΙΣ.

Αυτή δεν είναι "ενότητα" για το μέλλον,αλλά "προχώρα εσύ" εμείς δεν συμμετέχουμε, αλλά στηρίζουμε.
Με λίγα λόγια, για μια άλλη φορά επιβεβαιώθηκαν τα όσα έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι ο Χρήστος αντιμετωπίζει σοβαρό ενδοπαραταξιακό πρόβλημα, καθώς επίσης φάνηκε και η απειρία του στην διαχείριση τέτοιων παραταξιακών κρίσεων.
Θεματοφύλακας της ενότητάς προσπάθησε να παρουσιαστεί ο γιατρός, χωρίς όμως επιτυχία. Στηρίζουν τελικά Χρήστο και όλοι όσοι έπερναν μισθό από το Δήμο όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι θα συμμετέχουν και στο νέο ψηφοδέλτιο. Τελικά αποδείχθηκε ότι μόνο ένας είχε καρδιά και ψυχή να τους πει την αλήθεια κατάμουτρα και να αποχωρήσει αηδιασμένος από τους γλείφτες και κόλακες, προτιμώντας να παραμείνει εκεί ψηλά στα σύννεφα που πετάει καθημερινά με το αεροπλάνο, μακριά από την επίγεια μπόχα.
Φωνή αντίδρασης όπως πάντα και ο Μελανίτης, που τους τα έχωσε με τον δικό του γλαφυρό τρόπο, μιλώντας για ανικανότητα και απραξία.
Ο Σκανδάλης και η Άννα απουσίαζαν. Παυλάκης, Μαρουσώ ,Ραγκούσης στηρίζουν Χρήστο αλλά δεν θα είναι υποψήφιοι, στην ίδια γραμμή και άλλοι, οι οποίοι όμως δεν το δήλωσαν .
Ο Καρατζάς ήταν η φωνή της Γρηγορίας διαμαρτυρόμενος για την διαδικασία, η οποία ήταν άδικη για τυχόν άλλους "που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι"(για ποιον να εννοούσε άραγε;).
Η κατάληξη είναι ότι όλοι πρέπει να υπογράψουν δήλωση "πολιτικών φρονημάτων"(σας θυμίζει κάτι αυτό) υπέρ Χρήστου, αλλιώς πάμε για άλλα.
Αυτή η συλλογή των υπογραφών ποιανού ιδέα ήταν δεν μάθαμε , το πρότεινε ο γιατρός αλλά δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι το σκέφθηκε αυτός γιατι θα χάσουμε και την εντύπωση που έχουμε.
Που ακούστηκε δέκα μήνες πριν τις εκλογές να ζητάς δέσμευση με υπογραφή;
Να χαίρεστε την δημοκρατία σας σύντροφοι.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις , ο Χρήστος αναζητά σωσίβιο και λοξοκοιτά προς τα δεξιά.
Κοντός ψαλμός αλληλουία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου