ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ.

Μαύρο μάτι κάναμε να συνεδριάσει εκείνο το ρημάδι άτυπο τοπικό συμβούλιο της Παροικιάς, μήπως δούμε καμιά άσπρη μέρα στο μέλλον, στο πιο υποβαθμισμένο μέρος του νησιού μας. Ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα, άλλα μεγαλόπνοα, άλλα προσιτά και άλλα απραγματοποίητα.
Συμπέρασμα είναι ότι οι άνθρωποι βλέπουν τα προβλήματα, τα έχουν διαπιστώσει και θα προτείνουν λύσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Μελανό σημείο της συνεδρίασης η Μαρουσώ Φραγγούλη, η οποία μάλλον ζει σε άλλο μέρος αλλιώς δεν εξηγείται η άρνηση της και η καταψήφιση δύο σημαντικών προτάσεων που θα ανακούφιζαν τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Το πρώτο ήταν η μεταφορά της αφετηρίας των λεωφορείων σε άλλο σημείο από το λιμάνι, και το άλλο η μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου από το αρχαίο νεκροταφείο έως το κατάστημα Δραγάτη.
Τέτοια αντίδραση της Μαρουσώς δεν εξηγείται, άραγε γίνεται για τα ψηφάκια ή για κάτι άλλο; Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου