ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

΄Εγινε χθές σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ενημερωτική συνάντηση των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση ,με θέμα το νέο σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ που αφορά την νέα διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας. Στην συνάντηση παρευρίσκονταν και ορισμένοι βουλευτές που έχουν κοινοβουλευτική αρμοδιότητα σε θέματα του Υπουργείου Εσωτερικών.
Μεταξύ αυτών και ο δικός μας των Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας,ο οποίος εδέχθη θερμό εναγκαλισμό συνοδευόμενο από πιο θερμό φιλί στο μάγουλο από την επίσης δικιά μας έπαρχο Γρηγορία Πρωτολάτη,η οποία είχε πάει στη συνάντηση με τον Νομάρχη Κυκλάδων.
'Ηταν τόση η έκπληξη του βουλευτή ,που πραγματικά έμεινε μαρμαρωμένος μη μπορώντας να πιστέψει εάν ήταν ξύπνιος ή ονειρεύοταν.Βλέπετε δεν μπορούσε να ξεχάσει τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον του ,αλλά και τον πόλεμο που δέχθηκε στις πρόσφατες εκλογές.
Βέβαια πολλές φορές κάνουμε την ανάγκη μας φιλότιμο στην αγωνιώδη προσπάθεια μας για αναζήτηση συμμαχιών,αλλά αυτά τα σκεπτόμαστε πριν και δεν τα βάζουμε αναίτια με όλους .Τώρα ήλθε η ώρα του λογαριασμού.Σε λίγο δεν απομένει να σας δούμε και χέρι-χέρι στην παραλία με τον Κουντρομιχάλη!!!

1 σχόλιο: