ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ...ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΕΣ.....ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ!

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπαμανώλη και των εκπροσώπων της Αντιπάρου στο συνέδριο της ΤΕΔΚΕ, με αφορμή την συζητόυμενη συνένωση της Αντιπάρου με την Πάρο, με το νέο σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.
Συγκεκριμένα ο κατά όλα συμπαθής βουλευτής προσπαθούσε να πείσει τους εκπροσώπους της Αντιπάρου, ότι η συνένωση θα λειτουργήσει υπέρ του νησιού.
Οι Αντιπαριώτες αντέδρασαν και ο Λεβεντάκης απευθυνόμενος στον βουλευτή του είπε να σεβαστεί την ομόφωνη απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου που τάχθηκε κατά της συνένωσης και να μην στηρίζει θέσεις που είναι ενάντια στην θέληση των κατοίκων της Αντιπάρου.
Φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Παπαμανώλης απευθυνόμενος στον Λεβεντάκη είπε "είστε βλάκες γι' αυτό είχατε τη Μανέτα οκτώ χρόνια στο κεφάλι σας".Στο επεισόδιο δεν δόθηκε συνέχεια,αλλά χαραχτηριστικά ήταν τα όσα είπε γνωστή Αντιπαριώτισα "μάλλον μας θεωρεί βλάκες επειδή ψηφίσαμε Ρήγα και όχι Παπαμανώλη".

1 σχόλιο: