ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Η διαχειριστική ομάδα του ΝΕΑ ΠΑΡΟΣ έχει αποφασίσει να μην κάνει αναρτήσεις σε ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Παρακαλούνται οι αναγνώστες να μην στέλνουν ανώνυμα σχόλια και κείμενα.Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2010

Αγαπητοί φίλοι
Το μπλόκ δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα που αποσκοπεί στην ενημέρωση αυτών που την επισκέπτονται
Είναι μια προσωπική έκφραση άποψης του διαχειριστή ή των διαχειριστών όπου αυτή διαμορφώνεται από την δική τους αντίληψη και γνώση των γεγονότων.
Βέβαια πολλοί έχουν προσπαθήσει μέσω των μπλοκ να επηρεάσουν συνείδησής να προκαταβάλουν αποφάσεις, να σπιλώσουν ανθρώπους, να ρίξουν λάσπη και πολλά άλλα γνωστά βρώμικα παιχνίδια, στο βωμό του συμφέροντος και της προβολής προσώπων που κρύβονται είτε πολιτικά είτε οικονομικά πίσω από αυτούς.
Εμείς δημιουργήσαμε αυτή την σελίδα με μοναδικό σκοπό να γράφουμε την άποψη μας, όπως εμείς νομίζουμε, με την δική μας αντικειμενικότητα .Δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε αλάνθαστοι ή απόλυτα δίκαιοι, αλλά αυτοί είμαστε, μας διαβάζετε, εάν συμφωνείτε μας ξαναδιαβάζεται, μας στέλνετε τις απόψεις σας, τις συζητάμε, τις αναλύουμε και προχωράμε.
Εάν δεν συμφωνείτε πάλι, δεν μας ξαναδιαβάζεται, μας στέλνετε τις αντιρρήσεις σας, τις δημοσιεύουμε, τις συζητάμε και στο τέλος η απόφαση είναι δική σας και μόνο δική σας.
Αυτό που σας υποσχόμεθα είναι ότι δεν θα παίξουμε παιχνίδια με τις αναρτήσεις, ούτε θα δημιουργούμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν με την ανάρτηση δικών μας κατασκευασμένων σχολίων, ώστε να δώσουμε τροφή για αντιπαράθεση
Το 2010 είναι ένα έτος πλούσιο σε τοπικά θέματα, μιας και είναι χρονιά των δημοτικών εκλογών.
Ήδη κάποιες προθέσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ενώ κάποιες άλλες συζητιούνται παρασκηνιακά και γίνεται προσπάθεια για την τελική έκβαση τους.
'Ολα αυτά θα σας τα παρουσιάζουμε από την σελίδα καθημερινά, μαζί με άλλα θέματα της καθημερινότητας μας, κοινωνικά και άλλα, με όση περισσότερη αντικειμενικότητα διαθέτουμε.
Μπορείτε να στέλνετε τις απόψεις σας στο
neaparos@gmail.com, ή με την υποβολή σχολίου στην φόρμα των αναρτήσεων.Τα σχόλια και οι απόψεις θα δημοσιεύονται όλα,εκτός και εάν είναι υβριστικά ή προσβλητικά για κάποιους.
Καταγγελίες για οτιδήποτε παράνομη πράξη θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι επώνυμες. Βοηθήστε μας στην προσπάθεια μας και δώστε μας μια μικρή περίοδο χάριτος μέχρι να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις σας.
Απο την διαχειριστική ομάδα
.

2 σχόλια: